Pasta med panchetta og kylling

 

Her er en af mine hverdagsretter, som jeg laver i flere forskellige varianter, afhængigt af hvad jeg lige har i køleskabet. Det er en god opskrift at bruge som grund-opskrift og så bare lege lidt med grønt og krydderier.

Til 2 personer:

100 g. Panchetta (skåret i strimler)
100 g. Kyllingfilet (skåret i fine strimler)
100 g. Champignon (skåret i skiver)
1 Forårsløg
1½ dl. Vand
2 spsk. Hvidvinseddike
2½ dl. Fløde
En håndfuld frisk oregano
Salt og peber

Svits panchetta på en god varm pande, så der bliver stegt noget fedt af.

Tilsæt kylling i strimler og svits kyllingen godt i fedtet fra panchettaen.

Tilsæt champignon og sørg for at alt væde bliver stegt væk, når de begynder at væske.

Tilsæt forårsløg og lad dem stege med et minut eller to.

Tilsæt hakket oregano og hæld vand og hvidvinseddike i og lad det simre ca. 5 minutter uden låg.

Tilsæt fløde og lad simre ca. 5 minutter uden låg. Rør i det ofte.

Smag til med salt og peber.

Server med frisk pasta, revet parmesanost og frisk hakket oregano.

 

Share this post

Related Articles

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.